Mannerströms gåvokort

I detta gåvokort får mottagaren välja mellan flera olika produkter från Mannerström. Alla hans produkter genomsyrar kvalitet och en stilren och tidlös design.

Detta gör att gåvorna kan komma att användas dag efter dag i mottagarens kök. En gåva som består!

Om Leif Mannerström

För er som möjligtvis råkat miss vem den där Mannerström är så kommer här en liten kort text om personen bakom detta gåvokort och dess produkter.

Leif Mannerström kommer från en familj med matintresse. Hans far och farmor arbetade också i restaurangbranschen. Hans farmor sa tidigt att han även Leif skulle bli kock och han började med hennes överseende redan som 5-åring laga mat. Därefter arbetade han i början av sin kockkarriär som kockelev på oceangångare mellan Göteborg och New York. Första restaurangjobbet var på restaurang W6 i Stockholm som 15-åring. Ett par år senare hade han avancerat till kökschef på en restaurang i Göteborg.

Mannerström har medverkat i TV-program, skrivit otaligt många kokböcker, deltagit i kocktävlingar och drivit ett antal restauranger. Han är utan tvekan en av de mest omtyckta kockarna i Sverige.

Därför har hans köksredskap blivit så otroligt populära och kanske användaren hoppas att en del av hans talang ska smitta av sig på användaren.

Här kan du hitta gåvokort från Mannerström till bra pris.