Mitt gåvokort

Minst 100 produkter att välja mellan. Mottagaren kan fritt plocka ihop olika produkter för att komma upp i summan för gåvokortet. I de flesta gåvokort får man välja produkter som motsvarar värdet på ens gåvokort. Här kan man välja om man önskar köpa för mer än sitt gåvokort och även om man vill ha flera produkter istället för en.

Inte nog med det så får även mottagaren 20% rabatt om denne vill köpa till extra produkter. Så om mottagaren till exempel hittar en karaff för sitt gåvokort men känner att de skulle vilja ha matchande glas till detta. Då får denne 20% rabatt på kostnaden på de extra glasen. En superdeal!

Köper man mitt gåvokort finns det över 100 produkter från kända varumärken som Stelton, Face, Callaway, Kosta Boda, Orrefors, Craft och mycket mer att välja mellan. Så vare sig mottagaren är designintresserad eller gillar att vara ute eller träna så finns det något för dem.

Beställer man större mängder finns möjlighet att få personligt anpassade kort och till och med en helt egen personlig webbsida.

Läs mer om mitt gåvokort här.